Alege abonamentul potrivit pentru nevoile tale
Fără complicații, fără costuri ascunse.
Delucru simplifică modul în care cauți sau publici anunțuri pentru servicii, joburi și colaborări. Fără intermediari, doar contact direct.
Alege abonamentul potrivit pentru tine
Poți căuta și publica anunțuri gratuit. Primele 2 contactări sunt gratuite. După ce le folosești, ai nevoie de un abonament pentru a continua să contactezi alți utilizatori.
Gratuit
Publică primul tău anunț și descoperă cum funcționează Delucru.
0 RON
/lună
Ce este inclus:
Lunar
Pentru utilizare constantă: publici mai multe anunțuri și ai contactări nelimitate.
29,99 RON
/lună
Prețul include TVA
Ce este inclus:
Anual
Vizibilitate în toată țara, pe tot parcursul anului.
199,99 RON
/an
Prețul include TVA
Ce este inclus:
Compară toate funcționalitățile
Găsește abonamentul potrivit nevoilor tale
Lunar
(Activează)Funcționalități incluse:
Ai întrebări? Noi avem răspunsuri.
Pe Delucru nu aplici ca pe alte platforme.
Nu trimiți CV și nu aștepți să fii selectat. Dacă anunțul te interesează, poți vedea datele de contact disponibile în anunț și poți lua legătura direct prin telefon sau alte metode de contact oferite de utilizator. Primești 2 contactări gratuite, valabile în primele 48 de ore de la crearea contului, iar după aceea poți alege un abonament pentru contactări nelimitate.
Îți poți crea gratuit un cont pe Delucru. Cu el poți publica un anunț, căuta anunțuri și îți poți gestiona activitatea din cont. Primești și 2 contactări gratuite, valabile în primele 48 de ore de la crearea contului. Dacă ai nevoie de mai multe beneficii, poți alege un abonament.
Primele 2 contactări sunt gratuite și pot fi folosite în primele 48 de ore de la crearea contului. După ce le-ai folosit sau au expirat, ai nevoie de un abonament pentru a contacta alte persoane. Dacă ai publicat un anunț, poți în continuare să fii contactat gratuit de utilizatorii interesați.
Poți contacta o altă persoană care a publicat un anunț similar sau poți reveni mai târziu. Timpul de răspuns diferă de la un utilizator la altul.
Da. După ce folosești o contactare, ai acces la datele de contact ale persoanei și puteți discuta direct pentru a stabili detaliile colaborării.